Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο δοχείο και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 1,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,3 γρ
Υδατάνθρακες: 8,4 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,4 γρ
Ίνες: 0,7 γρ
Πρωτεΐνες: 7,7 γρ
Αλάτι: 0,70 γρ
Το Domaine de Gry-Sablon και τα κρασιά Dominique MOREL παράγουν πολλές ονομασίες σε crus του Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc Rouge rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé.
Ως ηγέτης στην περιοχή του Beaujolais, αναζητούμε σοβαρούς εισαγωγείς σε διάφορες χώρες όπου δεν έχουμε ακόμη διανομή.
Αψίνθιο από το Πονταλιέ.
Εφευρέθηκε το 1890 από τον κ. Αρμάντ ΓΚΙ, η συνταγή μεταδόθηκε κατά την απαγόρευση από το 1915 έως το 2001. Χάρη στη δουλειά του κ. Φρανσουά ΓΚΙ, είναι και πάλι νόμιμη στη Γαλλία και στην Ευρώπη.
Προσοχή, παραμένει παράνομο εκτός Ευρώπης λόγω του ποσοστού θουιόνης.
Η απόσταξη σε εκατονταετείς χαλκούς άμβυκες προσφέρει στο αψίνθιο μας απαράμιλλες αρωματικές νότες.
Φυσική χρωματισμός που αποκτάται από τα φυτά.
Απολαύστε το με προσθήκη παγωμένου νερού.
Πολυάριθμα χρυσά μετάλλια σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.
45% vol.
20cl, 50cl, λίτρο
Άλλες συσκευασίες ΧΥΜΑ και ΣΑΚΙΑ: 125γρ, 250γρ, 500γρ, 1 κιλό, 5 κιλά - Η Σύκα Protoben VIJAYA προέρχεται από την Τουρκία και είναι προϊόν του βιολογικού προγράμματος Good Food Foundation, πιστοποιημένο δίκαιο από την FairTSA. Οι διάφορες σύκες της Τουρκίας διακρίνονται από τον τρόπο προετοιμασίας τους. Κάθε ονομασία (Baglama, Lérida και Protoben) αναφέρεται όχι σε ποικιλία σύκων, αλλά στον τρόπο προετοιμασίας τους. Η Σύκα Protoben είναι ελαφρώς τεντωμένη ώστε να αποκτήσει καμπύλες μορφές που θυμίζουν αχλάδι. Στη συνέχεια, θα τοποθετηθεί μαζί με τις ομόλογές της, η μία πάνω στην άλλη. Η γενναιόδωρη διάστασή της της προσδίδει μια μοναδική υφή.
Γεωγραφική ζώνη: τμήματα 02/55.
Χρώμα: ανοιχτό.
Γεύση: μενθολάτη, χαρακτηριστική και ισχυρή.
Κρυστάλλωση: γρήγορη.
Ιδανικό για κρύο καιρό, αυτό το μέλι συνιστάται για την ενίσχυση του οργανισμού, την ανακούφιση από πόνους και τη θεραπεία προβλημάτων υγείας. Για παράδειγμα: για την αντιμετώπιση των πρώτων συμπτωμάτων της αμυγδαλίτιδας, του πυρετού και του κρυολογήματος, την καταπολέμηση των διαταραχών ύπνου, την ηρεμία των νευρικών καταστάσεων, την ανακούφιση από τα αποτελέσματα του άγχους, την ανακούφιση από πόνους στο στομάχι, την ανακούφιση από πόνους σε περίπτωση ημικρανίας.